sprekersprofiel van Alex Kunst

Als onafhankelijk vakjournalist, bladenmaker en communicatiespecialist ben ik vooral geïnteresseerd in wat jou boeit en hoe ik jou van de juiste informatie kan voorzien. Ik ben dol op techniek en minstens zo dol op strategie en marketing, maar ik weet dat het uiteindelijk draait om mensen.

Van het grafische vak en de creatieve industrie gaat mijn hart sneller kloppen, maar ook andere branches hebben mijn warme belangstelling. Ik volg trends en ontwikkelingen op de voet, in de rotsvaste overtuiging dat communicatie, wetenschap en innovatie elke organisatie verder helpen.
Ik heb ervaring als journalist en hoofdredacteur van verschillende vakbladen, ontwikkelaar van bladformules, sponsored magazines en nieuwe verdienmodellen, bedenker en organisator van events. Van drie vakbladen heb ik het roer overgenomen op het moment dat ze in grote moeilijkheden verkeerden, aan de vooravond van de economische crisis. Ik maakte van die tijdschriften weer financieel gezonde kwaliteitsbladen, waarna alle concurrenten de handdoek in de ring gooiden.
O ja, en ik heb 14 jaar in het grafisch bedrijf gewerkt als prepress-specialist en ict’er.

Ervaring met InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Audition en vele andere Adobe-pakketten. Ook echt iets voor mij: Gimp, Scribus, Cubase, Drupal, WordPress.

Alex Kunst's bijdragen bij CMBO bijeenkomsten

CMBO/GSOB-event: De Transitie naar Papier en Karton

Op donderdag 20 juni organiseren CMBO en GSOB een gezamenlijk event over ‘De Transitie naar papier en karton’. Het event onder leiding van Alex Kunst vindt plaats op de nieuwe locatie van Stora Enso in Amsterdam.

Bekijk event...