sprekersprofiel van Annette Dales

Algemeen directeur Multicopy The Communication Company. Multicopy The Communication Company is al bijna 50 jaar de communicatieondersteuner van ruim 50.000 bedrijven en organisaties in het midden- en kleinbedrijf. We bieden hen een compleet pakket aan eigentijdse communicatiediensten.

We adviseren, ontwerpen, maken en regelen eigenlijk alles op het gebied van eigentijdse communicatie. Van huisstijl tot gevelreclame, van website tot apps, van direct mailings tot e-mailcampagnes, van autoreclame tot bedrijfskleding en promotionele artikelen. Ook in kleine oplagen en binnen elk budget.

Uit onderzoek dat we onder ondernemers in het mkb hebben uitgevoerd, kwam onder meer naar voren dat een kwart van de ondernemers vindt dat de uitstraling van het bedrijf niet (meer) klopt: het is niet meegegroeid met de tijd en het bedrijf. 4 op de 10 ondernemers geeft daarom ook aan dat de communicatie niet uitstraalt wat het bedrijf uniek maakt.

Met een Refresh Gesprek geven we de ondernemer inzicht in de echte uitdaging, het kloppende hart van de onderneming en de potentie voor meer succes. Vervolgens geven we hen de grootsheid die ze verdienen door hen te ondersteunen en te ontzorgen met communicatieproducten en -oplossingen waar de wereld van nu om vraagt.

Annette Dales's bijdragen bij CMBO bijeenkomsten

Business & Technology Update 2020

Centraal staan de actuele thema's online, offline, platformen, marktsegmenten, mensen en middelen. Het format is net zoals voorgaande jaren gericht op een ronde-tafel-format met tussen de sessies door aansprekende keynote sprekers.

Bekijk event...